FANDOM


UC survival is een mislukt idee dat door Killcount is verzonnen. Het begon met een Millenare-rules survival server maar op het eind is alles verbrand en in de fik gestoken door anonieme inwoners.

Nadat The UC een vakantie naar Glacier hadden geregeld hadden veel mensen zin in een UC survival. Killcount probeerde een nieuwe UC survival op te richten (met succes). Maar toen werdt weer alles in de fik gezet (waarschijnlijk wraak van Lastalive28 omdat zijn huis in de fik werdt gezet bij de eerste UC-survival).

Daarna zijn is er niet veel vraag meer geweest naar een UC survival , er zijn wel veel survival co-op maps geweest meestal gespeeld door Killcount en Darth_pixie .

Er is niet lang geleden een nieuw idee voor een UC Survival gekomen : namelijk een stuk in de map van The UC waar survival gespeeld kan worden. Misschien als er Bukkit komt , dat we gewoon 2 maps hebben met eigen regels , het enige probleem kan worden dat het nogal zwaar wordt voor de server.

en in U8III is besloten een nieuwe vorm van UC survival, alleen dit keer is het een vakantie server en gelden er betere regels dan in de vorige survival poging